top of page

Informační místa slouží zejména menším podnikatelům. Kraj pokračuje v jejich podpoře


Pardubice (1. prosince 2016) – Pardubický kraj stejně jako každý rok finančně podpoří činnost Informačních míst pro podnikatele, která mají svá sídla v Pardubicích, Chrudimi, Svitavách a České Třebové. V dohledné době se také uskuteční setkání představitelů Pardubického kraje a zástupců Krajské hospodářské komory, které bude zaměřené na možnosti vzájemné spolupráce.

„Informační místa pro podnikatele jsou důležitá zejména pro malé a střední podnikatele, a proto se budeme snažit je i nadále maximálně podporovat. Stejně jako každý rok přispěje Pardubický kraj na jejich činnost částkou 400 tisíc korun. Podnikatelé se zde mohou zdarma informovat například o legislativních novinkách a také jsou pro ně zdarma organizovány semináře či odborná školení,“ uvedla radní zodpovědná za regionální rozvoj, evropské fondy a inovace Hana Štěpánová, která se společně s krajským radním pro zdravotnictví Ladislavem Valtrem zúčastnila pravidelného setkání podnikatelů z regionu.

Na začátku kalendářního roku 2017 je také v plánu oficiální jednání samosprávy Pardubického kraje a představitelů Krajské hospodářské komory. Na něm se bude diskutovat o možnostech vzájemné spolupráce a výhledu do nadcházejícího čtyřletého období.

bottom of page