top of page

JÁ, SVOBODA, VIZE


Připravujete se na novou pracovní funkci, životní změnu, nebo si chcete "jen" rozšířit hranice svého vnímání? Semínář JÁ, SVOBODA, VIZE vám ve třech tématických blocích k tomu poskytne prostor a inspiraci.

projdete cestou uvědomění si své vlastní identity, poznání co to znamená být autentický. Setkáte se se svými hodnotami a budete hledat jejich obsah a jak je naplnit.

SVOBODA budete objevovat a zkoušet hranice a jak jsou v souladu s vaším pocitem svobody. Co vám svobodu dává a co vám svobodu bere. Uvědomíte si systémy, ve kterých se pohybujete a jaká pravidla v nich platí.

VIZE Využijete energii a poznání z předchozích bloků pro vaši vizi. Jak vaše vize vypadá, koho se týká, jak budou vypadat vaše kroky k cestě za vaší vizí? Jak poznáte, že jste dosáhli cíle, co, nebo koho k dosažení vaší vize budete potřebovat?

Seminář má motivační charakter a obsahuje také řadu relaxačních částí.

Termín připravujeme Začínáme vždy v pátek v 17 hodin společnou večeří a skončíme v neděli v 16 hodin.

Co vás to bude stát? Čas, který však věnujete sami sobě a 3.500 Kč za náš program i s bohatým jídelníčkem (bez ubytování). Ubytování není podmínkou. Vzhledem k obsahu programu ho doporučujeme.

více informací na www.hanycom.cz


JAKÝ PŘÍBĚH VYPRÁVÍŠ, TAK TAKOVÝ ŽIVOT ŽIJEŠ

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
Search By Tags
bottom of page